luni, 1 august 2011

Fostul ministru Ioan Botis s-a intalnit in Herastrau cu Omara Portundo

Lume multe, agitatie, BGS la poarta, politia calare… Locatia: teatrul de vara din Herastrau. Cand? Sambata seara. Ce? Super concert Buena Vista Social Club si Omara Portuondo.
Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba trebuie spus ca este cel mai renumit band al Cubei, care a schimbat total muzica salsa, iar Omara – Omartita, cum este alintata de band -, cea mai buna voce de salsa, in ciuda celor 81 de ani.Concertul a fost unul cu totul deosebit si datorita locatiei. Omara si-a aratat clasa in ciuda faptului ca a cantat doar 4 melodii. A reusit sa ridice in picioare publicul si sa-l faca sa fredoneze impreuna cu ea. A dansat si s-a miscat pe scena ignorandu-si varsta.
Cum spectacolul a fost pe masura pe scena, si in public a fost tot cu masura. Vedete si vedetele si-au facut aparitia in public. Daca despre Iulia Vantur si Moga se stie ca au fost la concert, acompaniati de mama lui Moga, despre micutul Will care a fost si MC spectacolului nu putem spune decat ca ne-a amuzat suficient cu limba romana. Ce-i drept desi e de ani buni in Romania, totusi accentul lui e amuzant prin definitie. Micutul Will, putin mai grizonat acum, a facut spectacol cand a dansat pe treptele teatrului printre spectactori, una dintre partenere fiind chiar Iulia Vantur. Saraca Iulia, desi prezinta emisiunea de dans de atata vreme, nu s-a lipit de ea ritmul nicicum. Atat s-a unduit ca trestia in bataia vantului pana cand s-a terminat melodia si noroc ca n-a fost prea lunga. Galant, Marius Moga a alergat ca un atlet la 1000 m obstacole sa o poata filma pe Iulia dansand cu Willmark. Speram ca acest filmulet va avea  efecte pozitive asupra unduielilor viitoare ale Iuliei. Nu te supara, Iulia, e ok ca te-ai distrat si ca ne-ai lasat si pe noi sa te privim!
Tot in publicul simandicos a aparut si un tip imbracat total in negru, cam misogin de felul lui si care se considera ca face parte din tagma creatorilor si criticilor de moda. Parca Galateanu si ceva il cheama…Alin! Asta era! Si cum la inceputul spectacolului nu avea loc in partea de loje atata s-a agitat si s-a bagat in seama incat pana la sfarsit a nimerit cu funduletul intr-o loja chiar langa fostul ministru al Muncii Ioan Botis. Oare se vedea mai bine de acolo????
Ce sa mai…sambata seara toata lumea s-a simtit bine, s-au baut cocteiluri tematice, s-a fumat trabuc cubanez si s-a dansat salsa, desi inceputul spectacolului nu a fost foarte promitator. Propunem ca pentru viitor organizatorii sa ne scuteasca de partea cu DJ-ii care n-au facut decat mult zgomot fara efect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu